Ander Licht
Cultuurveranderaars
door theater en training

Ander Licht werkt onder andere samen met Spirituele Vakantie Reizen in het organiseren en geven van trajecten in persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijk Leiderschap

Wij geloven dat elke verandering begint in jezelf. Bewustwording is daarbij de eerste stap naar geluk, vrijheid en succes.
Als ondernemer/manager heb je veel op je bord. Je wenst een gezonde business, gemotiveerde en productieve werknemers en balans in jezelf en tussen je werk en je privéleven. En dat is een hele klus.
Zakelijk succes en inspirerend leiderschap hangen nauw samen met persoonlijke ontwikkeling. En persoonlijke ontwikkeling is een noodzaak voor de groei van elk individu en iedere onderneming.

Lees meer over Persoonlijk Leiderschap

 

Persoonlijk Ontwikkeling

Soms is het nodig om even weg te gaan uit je vertrouwde omgeving om een ander licht te laten schijnen op je situatie. Daarvoor zijn de spirituele reizen ontwikkelt. Op neutraal terrein en weg van je dagelijkse ritme en patronen geven je volop de ruimte op een andere manier naar jezelf te kijken. Zonder de afleiding van werk, gezin en andere verplichtingen. Bovendien duurt het even voor je jezelf ‘losweekt’ van je dagelijkse beslommeringen.

Tijdens deze week ontmoet je een kleine groep gelijkgestemden, waardoor je situaties herkent. De ervaring leert dat dit extra steun geeft tijdens een spirituele reis. Het helpt je zaken beter te begrijpen en inzicht is een effectievere manier om patronen te veranderen dan aangeleerd gedrag.

 

Festival van Liefde 22-29 aug

Wil jij de kwaliteit van je leven verdiepen? En leven vanuit de vrijheid in het geven en ontvangen van liefde in de breedste zin van het woord? Daarover gaat het Festival van Liefde. Het festival speelt met en viert dit thema een hele week lang!

Bijzondere trainers delen hun passie en liefde voor hun vak tijdens de verschillende bijzondere en uitdagende workshops. Ze maken een Festival mogelijk, waarop je kunt genieten van een fantastische week waarin liefde kan sprankelen. Waar je door spel, schrijven, meditatie, beweging, dans, klank en zang, verbeelding expressie geeft aan wat er in je leeft en je de kracht van liefde kunt voelen.

Lees verder

 

Inspirerend in Verbinding 20 t/m 27 sept 2015

Zin om te ontdekken waarmee je de relatie met jezelf en anderen positief kunt beïnvloeden en inspireren? Wil jij een echte verbinding maken met jezelf en met anderen? Wil jij oude patronen en overtuigingen loslaten om deze verbindingen aan te gaan?
‘Anderen’ kunnen je familie, je partner, je ex-partner, je werkgever, je kinderen, vrienden, collega’s en bekenden zijn. Het is fijn als je op een ontspannen manier kunt omgaan met jezelf en anderen. Lees verder..